måndag, augusti 07, 2017

Swishdag tre och träningsdags igen


Denna bilden dök upp som ett minne i mobilen, den är från nästan exakt ett år sedan, nämligen den 9:e augusti 2016. Det är Andreas HolmbergMikael Sandgren och jag  Vi har just kört klar våra stavgångsintervaller i Romme och ska staka tillbaka till Borlänge igen. 

Swishdag tre

Återigen ett stort tack till er alla som sponsrat mig med swish! Nu är vi totalt uppe i 1934,50 SEK, det betyder oerhört mycket för mig, ni är guld värda! Nu kliver vi in på dag tre i denna ”swishbombningsvecka” och numret att swisha är 0761664997! Tack återigen!

Träningsdags igen 

Under gårdagens vilodag där vi firade Amanda så blev det även två kortare promenader och en liten cykeltur. Vi hann också med att rensa ur tujahäcken från en del ogräs. Det finns alltid att göra när man bor i hus har jag märkt. Kul att göra annat än att bara träna. Nu är det två veckor av träning kvar fram tills jag börjar jobba igen. Känns lite tudelat, skönt att få något annat att göra, men ändå trist att inte kunna träna som jag vill. Men det är ju något som måste göras. 

Som vanligt när jag haft vilodag så är jag segare idag när jag vaknar än under träningsdagarna. Är väl kanske inte något konstigt med det egentligen. Jag är strax i färd med att ge mig av till gymet för att bränna av lite styrka där och sen lite stakning på fyrorna. Har fortsatt en riktigt rejäl träningsvärk i framsida lår sedan Romme-intervallerna i fredags. 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Adam

Vilken fin säsong du gjort, hitintills. Riktigt starkt. Jag tror på stordåd. I toppen på Vasan, helt klart. Det ska bli spännande att följa dig i vinter.
Även privat ser det ljusare än ljust ut. Dock så var det ganska roligt att läsa din blogg när du var "nyskild" och bitter:))
När du kör hufs i Romme, använder du då samma stavar som du använde när du körde rullisar på vägen dit?

Lycka till i vinter
//Jonas


Adam Steen sa...

Hej Jonas!

tack så mycket, det har rullat på bra med det mesta faktiskt och jag kan inte vara annat än tacksam och nöjd. Haha, det förstår jag såklart ;)

Nej, jag brukar använda speciella stavar för hufs som är 15 centimeter kortare än mina stakstavar ungefär. Adam Larsson hade dom i sin bil, han åkte den dit och mötte upp mig där.

Tack så mycket och detsamma till dig!