onsdag, augusti 02, 2017

Till Falun och elitproffsen


Yo!

Strax så åker jag mot Falun för att köra träningsrace med elitåkarna. Så jävla stort för mog att få möjlighet att åka med dom duktiga teamåkarna! Frågan är om jag ska försöka fokusera på mig och min uppvärmning, eller om jag ska ta tillfället i akt och försöka få en autograf. Detta är ju killar man bara ser på TV:n annars. Vi får helt enkelt se hur jag gör när jag kommer dit. Pirrigt blir det i alla fall. 

Vi ska starta någonstans omkring Uggleviken, nära Österå, klockan 09,30. Sedan åker vi tre varv runt Varpan + backen i Österå upp till väg 50. Cirka 45 kilometer, blir tufft kan ni tro. Här kommer alla köra på treor, så ingen jävla mygelåkare på ”tvåor” är välkommen. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, det är ju din grej att köra på långsamma grejer, länge och långsamt samt bar uber för att maximera brännan. Men du fick ju vara med i ledarklungan i Norrtälje tillsammans med starled 1 åkare ett tag innan du blev avhängd, men du bad inte om min autograf efteråt...lol.

Adam Steen sa...

Feta otränade gubbar får gärna köra ifrån mig på sommaren med hjul som rullar mycket bättre. Hade varit kul att se dig varit med idag bland riktiga skidåkaren med riktigt rull. Töntjävel.

Anonym sa...

Vilken djävla töntsmygrullare

Anonym sa...

Du glömde bleka efter feta...,när blir man riktig skidåkare? Topp 10, 100 eller 1000:e mongostakare på Vasalopp? Du hade ju Elpex precis som alla andra om jag inte minns fel och rullade likvärdigt, men du är troligtvis van att ha bättre glid än feta otränade gubbar på vintern:). Men all heder att du inte bröt loppet och därmed gladde oss feta otränade som kunde komma före.

Adam Steen sa...

Riksmupp.

Anonym sa...

Såja, lugn alla... Som Sosse (jag antar du är det) borde väll du "anonym" förespråka jämlikhet och rättvisa? Är det rättvist när folk hjultrimmar till höger och framförallt vänster? Nej det är det inte... Så invänta vintern så får ni göra upp då igen istället...Slår du Adam då så hatten av! Tills dess fortsätt kämpa så du tar steget från 1 till 0... Det är ett roligt steg att ta!

//AKB

Adam Steen sa...

Hahahaha. Tack :)