tisdag, augusti 15, 2017

Tisdagskul


Bild från gårdagens löpning, här på stigen precis bredvid Bjusan. Det är så härligt att springa i skogen, synd bara att jag är så jävla rädd för ormar

Tisdag och ett nytt träningspass står för dörren. Känner av kroppen lite här och där, inte bara för att jag är sliten, utan mer från träningsvärk sedan gårdagens gympass. Har ju försökt ökat vikter så mycket jag kunnat nu under sommaren, för att verkligen få en utmaning och där är jag nöjd med genomförandet. Kommer köra gym även när jag börjat jobba, men då kanske jag inte kör lika mycket rullskidor i samband med styrkan. 

Jag ska ut på ett längre skatepass snart, får med mig Adam Larsson denna gång. Skönt med sällskap. Vädret bjuder idag på någon form av halvklart, en blandning av blåst, sol och moln. Ungefär som hela denna sommaren har varit. 

Inga kommentarer: