lördag, augusti 26, 2017

Tre timmars morgongymnastik


På förmiddagens tre timmar skate så fick jag med mig Rikard Claesson, killen på Noname ni vet. Åkte en halvtimme först, innan jag mötte upp honom i Skräddarbacken, därefter så tog vi en sväng runt Borlänge med omnejd. Totalt blev det tre timmar och 48 kilometer för min del. Det var ett lagom pass. Rätt mör och trött i mer eller mindre hela kroppen. Tanken är att köra gym i eftermiddag, får se om jag orkar med det. 

Häromdagen så kom resultaten för Älven runt, såg att jag noterades för 15,30, vilket bara är en sekund sämre än mitt personbästa från i våras. Inte fy skam efter att ha varit borta från löpningen hela sommaren. Resultatet för älven runt hösten 2017 hittar ni här

2 kommentarer:

Niklas sa...

Äntligen hjälm ;)

Adam Steen sa...

Usch ;)