fredag, augusti 11, 2017

Trevlig utflykt igår, Romme och sista swishdagen idag


Som ni ser på bilderna så fick vi igår bevittna en fin natur. Jag kollade på friluftskartan i hitta.se-appen och såg att det gick en vandringsled borta vid sjön Bästen som vi brukar åka och bada till. Vi tog bilen dit med Boss och gick en mysig promenad på cirka fyra kilometer, där vi bland annat såg den fina fäboden ”Grånsbodarna”. Kul med lite utflykter!

Sista dagen på min swishbombningsvecka nu, blir nog svårt att nå 5000 SEK, men vi dunkar väl gasen i botten idag och ger det ett försök väl?! Tack på förhand! Numret att swisha är 0761664997. Ni vill väl sponsra er favorit!?

Jag ska strax bege mig av stakandes mot Romme alpin, där ska jag köra ett nytt elghufspass, kommer bli tufft som vanligt, men väldigt välbehövligt!

Inga kommentarer: