måndag, september 18, 2017

150 minuter runt hoppbackarna


Nyasfalterat på parkeringen bredvid Kårestugan, king. ”Snart blir det en rullskidbana på Lugnet”, den meningen har jag hört sedan jag blev senior 2004-2005. Men snart så...

Dagens träningspass, stakning på Elpex 4-3:or:

2,29,09 timmar
38,03 kilometer
680 höjdmeter

Inget extraordinärt alls egentligen. Försöker hålla mig kring hoppbackarna och nyttja den tuffa terrängen nu när jag är här i Falun. Fint med omväxlingen mot det lite plattare Borlänge, även om jag där mestadels åker i det nästan lika kuperade Skräddarbacken. Lite längre och tuffare backe här i Falun, men mer valmöjligheter och större område i Skräddarbacken. 

Kändes okej idag, pulsen börjar bli lägre och komma ner på mina normala nivåer. Börjar känna mig lite starkare, men har nog ett tag kvar till inna jag kommer tillbaka till min normala nivå. Tacksam över att jag kan träna och att jag får det. Lever nu som en riktig sosse (nysvensk); VAB (bidrag) och träning. Livet. 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Här är dock elitnivå gällande sånt leverne...

http://www.expressen.se/nyheter/stockholm/nacka-kommun-kopte-bostadsratter-for-305-miljoner/

100 tkr/månad i bidrag (netto) till råga på allt.

I samma kommun...

https://www.metro.se/artikel/personalen-till-%C3%A4ldre-man-du-f%C3%A5r-sova-ute-xr

Sorry om jag höjde ditt blodtryck till farliga nivåer...

Adam Steen sa...

Helt sinnessjukt!

Anonym sa...

Sprid till så många som möjligt. Särskilt till kvinnor. De har ju som bekant ibland svårt att se de gigantiska problem vi står inför.

Adam Steen sa...

haha