onsdag, september 20, 2017

Alfons kan eventuellt ha fått kolik..


Bild från gårdagens promenad. Det är i princip bara gåendes i en bärsjal som Alfons är lugn. Annars bökar han omkring, eller så skriker han oavbrutet. Nu misstänker personalen här att Alfons har fått kolik. Det stämmer ju faktiskt in på hans beteende. Jobbigt för alla inblandade, men som tur är inte farligt. Vi har dock en förhoppning om att han har magont av medicineringen. Det visar sig.. 

Inatt fick inte Amanda sova så mycket, men som tur är så blev hon avbytt av en sköterska en stund, så hon fick vila lite. Jag ska ut och träna en sväng nu, sen så byter jag av Amanda så att hon får sova. Jag är väldigt tacksam för att hon låter mig träna mitt i allt detta. 


Fina Alfons

3 kommentarer:

Anonym sa...

Från en som faktiskt HAFT en kolikunge och inte bara skräckas för det som gemene man gör. prova mjölkfrikost/mjölkfri ersättning. Det tog inte bort koliken men lindrade magproblematiken en del. Vi sket i amningen och gav flaska istället, skönt för då kunde pappan "ta" bebis lika mycket. Det var fullkomligt överjävligt, värst mellan 6-8 veckan - då turades vi om att bära bebis tio min var. Nu är vår dam 5 månader och "kolikfri" sen 2 mån tbx. Man har redan glömt det mesta av hur jobbigt det va. Kriga på!!

Sniken sa...

Låt han inte börja med någon ersättning om han redan ammar.

Bara onödigt att börja med andra konstiga tillsatser, när modersmjölken är det bästa för en bebis.

Därför är det bättre att Amanda tar bort all mjölk i sin kost, vilket gör att han kommer få mjölkfri amning.

Är man dock lat så tar man flaskan som många gör, men barnen mår bäst med att amma från sin mamma, som dom är byggda för att göra.

Våran tjej hade enorm kolik, och hennes mamma slutade äta mjölk bara, så försvann alla problem.

Adam Steen sa...

Tack för tipsen! Vi krigar på :)