lördag, september 09, 2017

Bästa Alfons


Jag och favoriten

Timmarna rullar på här på neo-avdelningen. Vissa svar har vi fått från läkarna och än så länge är det bara bra provsvar. Stackaren har fått sovit inatt med elektroder fastsatta på huvudet, kroppen och fötterna. Nu har han endast en nål för infart av medicinen kvar i ena foten. Tre gånger per dygn så ska han få behandlingen och som jag nämnde igår så blir vi nog kvar är minst två veckor, upp till tre. 

Vi mår bra ändå allihopa. Alfons visar inga tecken på att må dåligt och hittills har vi ju som sagt inte fått några dåliga provsvar. Amanda är orolig, medan jag är vid lite mer gott mod. 

Dagarna är lite sega och man blir seg i huvud & kropp av att sitta inne bara. Men jag vill ju vara nära mins familjemedlemmar. Vi har min dator med och kollar på Netflix. Dessutom så är vi inte fastlåsta att vara här hela tiden förutom Alfons medicinstunder. Så vi tar en dag i taget. Tack för alla fina hälsningar!

Bilder:
2 kommentarer:

Håkan sa...

Jag håller tummarna och vet hur jobbigt det känns när det händer ens barn något! Synnerhet det första. Tur det finns välutbildade människor inom vården!

Adam Steen sa...

Tack!