måndag, september 11, 2017

En kul tur


Senast jag stod på rullskidorna var den 31:a augusti, så det var väl på tiden för ett nytt pass kan jag tycka. Idag gjorde jag slag i saken och gav mig ut på en fin tur över Lugnet, bort till Skuggarvet och ner till Hobborn där jag vände och åkte tillbaka till Lugnet igen. Sista timmen så snurrade jag uppe vid Högbo och Kårestugan. Fint att få lite stigningar, idag skramlade jag ihop hela 630 höjdmeter under de 2,30 timmarna (37,38 kilometer)  jag var ute. Skönt som bara den att vara igång igen. Välbehövligt för både kropp och knopp. Givetvis så stakade jag endast, idag på Elpex 4-3

Höjdpunkten på passet var efter 13 minuter när jag stötte på Jenny Rissveds, Martin Eriksson och Oliwer Kangas som var ute på cykeltur. Blev ett litet stopp och gott snack där. Kul att se er, längesedan sist! 

Det är en ganska konstig känsla i kroppen när man vilat så pass länge. Pulsen är lite väl hög och man märker att det saknas lite. Men samtidigt så var det en välbehövlig viloperiod. 

För att den stackars Amanda inte skulle få lappsjuka så tog vi nu mot kvällningen barnvagnen och gick en tur bort över militärområdet: 


Inga kommentarer: