torsdag, september 14, 2017

...Ett Lidingölopp senare...
Nämen hallå där! 

Jag har idag haft turen att få avnjuta ytterligare ett träningspass i gott sällskap, under förmiddagen och med en kropp som höll. Kan det bli mycket bättre?! Nej, jag tror inte det. Jag är i alla fall nöjd för dessa enkla saker. Dessutom så verkar det som att vi blir kvar till nästa fredag på lasarettet, så vi kan börja räkna ner dagarna. 

På dagens löpning hade jag som tidigare nämnt Linus Larsson med mig. Vi sprang en tur omkring/på/vid militärområdet och kryssade mellan skotten som militärerna avlossade. Efter två timmar löpta så lämnade jag av Linus och sprang en timme till på Jungfruberget. Sjukt bra träning löpning är alltså, har saknat det i sommar. Idag dog benen efter typ 1,45, så sista 1,15 blev lite kämpiga, men ändå överkomligt. 

Fick äntligen ihop 30 kilometer (30,2 till och med), dessutom 575 höjdmeter, enligt pulsklockan  Inte riktigt som min favoritrunda över Björnmyra, men fullt dugligt. 


Fångade Johannes Ringsby på bild idag, även Joel Lager, men honom såg jag diagonalandes uppför Sjulsarvsbacken, så han blev retuscherad. 

Inga kommentarer: