måndag, september 04, 2017

Hemma i kära huset


Alfons hade premiär i både Benzen (notera vardagsrumskänslan som AMG-tygmattorna ger) och i babyskyddet Baby-Safe i-size, han stormtrivdes


Hemma i Borlänge så tog vi ut barnvagnen Britax Go Big och åkte till svärföräldrarna för att hämta hem våran andra "bebis"; Boss. Jag har inte så många barnvagnar att jämföra emot, men jäklar vad smidigt det var att hantera denna! Perfekt med regnskyddet på också, var bara att dra på sig en regnjacka och ge sig ut i det dåliga vädret. 

Äntligen så fick vi nyttja våra oanvända barnprylar från Britax! Tidigare idag så fick vi äntligen lämna sjukhuset och bege oss hem för första gången som en riktig familj. Ofantligt spännande. Hur skulle Alfons klara bilfärden? Hur skulle Boss reagera? Hur gör man? Och så vidare. Men hittills så har det gått bra får jag lov att säga. Boss var väldigt försiktig och snäll emot Alfons:


Hela familjen samlad. Min bästa familj!

Känns sjukt skönt att vara hemma igen. Ska också bli skönt att vara ledigt i två veckor. Spännande och mysigt med våran nya familjemedlem Alfons. Mycket tjat om honom nu, men det får ni leva med när denna blogg verkar ha gått från en träningsblogg till en pappa-dito. Det får bli så till en början. Jag kommer ta hela denna veckan som det kommer, troligen vila hela, sen försöker jag träna på lite mer nästa vecka, eventuellt. Den som lever får se, vi tar en dag i taget nu. 

Ser att det här med ASYL-sökande rör upp känslor så fort man bara tittar åt det hållet. Försöker så gott jag kan undvika att skriva om det jag tycker i det ämnet. Jag kan ju bara säga att jag inte är speciellt glad i hur läget är idag och att jag röstar så långt åt höger som det bara går. 

Nu ska vi bara mysa och landa här hemma, vi hörs! 

Barnvagn och babyskydd har vi fått i ett samarbete med Britax.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du har den tysta majoritetens stöd i denna infekterade fråga men det är svårt att säga. Känner nästan bara akademiker och de är helt vansinniga på detta slöseri och de ser inga alternativ till SD som läget är nu. De är ju smarta och vet att det är dom som kommer få betala allt detta.

Dock så tror jag medelklassen i Sthlm fortfarande är clueless pga att det inte märker av problemen ännu eftersom ghettona här är så avskilda från de fina områdena.

Adam Steen sa...

Tack för en bra kommentar!