söndag, september 24, 2017

Kämpigt


Städade ur garaget igår så jag fick in Benzen där. Sagolik känsla att låta den få stå där och slippa oväder, kyla, vind och annat jävulskap. Helst hade jag velat låta den stå där nytvättad jämt och bara gått in ibland för att kolla på den och ibland eventuellt provsitta. (I huvudet på en sjuk pedant). 

Ja men det är kämpigt här. Mycket skrik på vår käre junior. Skrika långa stunder, slumra till få. Han sover när Amanda är ute och går med honom i bärsjalen. Annars är det inte ofta han kommer till ro. Matning och skrik på nätterna gör ju sömnen orolig för oss alla. Och jag tror knappt den är orolig för Amanda, snarare obefintlig.. Hon är dock fantastik, med en ängels tålamod. Men det ska väl vända någon gång får vi hoppas. Ja, inte tålamodet då.. 

Strax ska jag bege mig iväg på ett nytt träningspass. Intervaller med Adam och Måns som ska skejta, jag kör stakning så det blir någon ordning. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: