fredag, september 08, 2017

Kommande tävlingar, ny pulsklocka, nya kalsonger


I tisdags klockan 18,05 så lade jag min gamla pulsklocka på postlådan. Igår vid lunch så kom det en ny i postlådan, tillsammans med ett nytt pulsband. Jag har sagt det för och säger det igen; Polar har den överlägset bästa kundservicen av alla företag jag varit i kontakt med! Tack för det!


Jag anmälde mig till Axa Ski Marathon igår. En av årets höjdpunkter, förra året blev jag åtta på den tävlingen. Arrangeras av min löparklupp Sågmyra SK. Passa på att anmäla dig du också, loppet går av stapeln den 7 januari 2018. 

Förra veckan så anmälde jag mig också till Bessemmerrullen. Ett rullskidslopp i Högbo bruk på 52 kilometer med 2:or (oklart om det blir lånehjul eller inte). Förra året kom jag nia i hård konkurrens, hoppas jag kan göra ett bra lopp även i år. Vi får se hur mycket min viloperiod har gjort. Tävlingen är nästa lördag, den 16:e september. Det brukar vara bra arrangemang där borta i Högbo. 


Jag fick en present från Salming underwear igår, ett gäng med kalsonger. Även Amanda fick en uppsättning med underkläder. Stort tack för det! 


Igår så tittade min bror Jonatan förbi för att hälsa på vår älskade Alfons. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad var det för fel på den gamla klockan?

Adam Steen sa...

Höjdmätaren strulade, troligen till följd av slitage