tisdag, september 12, 2017

Längsta löpningen på över tre månader


Vaknade upp imorse, både pigg och förväntansfull, nästan nipprig inför dagens löppass. Skulle få springa en favoritvända och med gott sällskap. Hur trevligt som helst. Dessutom så skönt att få komma ut ur sjukhusrummet. 

Jag har träningsvärk i överkroppen sedan gårdagens 2,30 timmar stakning. Då förstår ni nivån. Men jag kommer nog snabbt tillbaka igen. 

Mötte upp Anton Persson och Andreas Svensson vid Lugnet klockan 08,30. Därifrån så sprang vi en fin vända över Lugnet, Björnmyra, Bodaberget, Hornberget och Jungfruberget. Enda lilla missen var att det var militärövning  omkring Björnmyra, så det blev en del grusväg, annars är det en fin tur. Idag var jag bara fyra kilometer från skamgränsen på 30 kilometer också. 

Fan vad lycklig jag var under löpningen idag. Benen/hälsenan höll och kroppen kändes allmänt pigg och alert. Har som längst sprungit i 1,15 sedan min skada i hälsenan i juni, så denna tretimmarstur var ju långt över det. Men vi höll ett ganska lugnt joggtempo och ganska mycket mjukt underlag, så benen blev inte alltför slitna, trots att jag sprang i mina odämpade Inov 8-skor


Inga kommentarer: