torsdag, september 14, 2017

Permission igår, provsvar och nya sulor


Igår så åkte vi hem en sväng på dagen. Skönt att komma ifrån sjukhuset och jag hade några ärenden att fixa. Bland annat så hämtade jag ut två paket som kommit på posten. På bilden ovan så ser ni Amanda när hon hjälper mig att "fila till kanterna". Det var härligt att få vara hemma en sväng!

Idag är jag rätt mörbultad i kroppen från gårdagens chock-träning, men inte helt förstörd ändå, så någonstans finns de där timmarna jag tränat tidigare kvar. Jag ska strax bege mig ut på ett löppass tillsammans med Linus Larsson. Ska försöka att träna varje dag när vi är här på sjukhuset, det är lika bra, vet inte alls hur mycket jag hinner träna när jag kommer hem. 

Vi fick ett av Alfons provsvar igår, taget i ryggen/ryggmärgen. Det visade negativt, alltså inget herpesvirus som spridit sig till det centrala nervsystemet. Skönt det. Så som det verkar (men inte helt klart än) så får vi åka hem nästa fredag eller lördag. Det tycker jag känns överkomligt ändå. 

Ett av paketen jag fick igår var från rehaboteket och innehöll sulor för mina konstiga fötter. Jag har ju en knöl på vänsterfotens stortå, en hallux valgus, som bitvis gör lite ont. Med hjälp av dessa sulor så hoppas jag att få bukt på problemet, jag fick också pelotter för framfoten att sätta på en sula:Kommer testa dessa sulor idag i mina Inov 8-skor, spännande 


Inga trevliga fötter


Inga kommentarer: