fredag, september 15, 2017

Sövd igår - pigg idag


Godmorgon. 

En ny morgon på sjukhuset. Det börjar rulla på rätt bra här tycker jag, fungerar rätt bra med rutiner och så vidare, vilket känns skönt. Allt pekar också på att det är bra med våran käre Alfons. Enda strulet nu är ju infarten för medicinen. Igår fick som söva den lille stackaren, för att kunna sätta en i foten/benet. Det var väl inte direkt några trevliga scener, men det fungerade dock bra och dom fick in den enligt plan. 

Börjar kännas lite i kroppen från denna veckans träning, ingen stor mängd i sig, men efter en viloperiod så reagerar ju kroppen lite annorlunda. Planen är ju som sagt att träna varje dag här, för att få till en bra träningsperiod igen, innan jag är åter i verkligheten med jobb och allt vad det innebär. Jag behöver ju träna så mycket jag kan, så dåligt tränad som jag är nu så seedar jag inte in mig i treans led i Vasaloppet ens. 

Strax ska jag ut återigen med ett fint gäng här i Falun och staka, det blir perfekt! 
Inga kommentarer: