fredag, september 15, 2017

Stakfest
Jimmies mäktiga tights; ta skydd, bomber och granater; boom!!!

Hello hello!

Fint sällskap på dagens träningspass: Bossel Jimmie Johnsson, Rikard Tynell och Robert Eriksson. Trevligt att få hänga med Falupojkarna. Gott snack och en fin tur. 

Vi åkte Stångtjärn, Aspebodavändan och Pilbo, med någon liten skarv här och där. Jimmie och Rikard åkte helkropp. Jag och Robert stakade. Jag har väl inte åkt ett klassiskt pass i år på rullskidorna.. Det funkar ändå tycker jag, speciellt nu när jag kan springa igen och samt elghufs. 

Idag så började i alla fall pulsen att bli lite lägre, så då kommer jag väl börja gnälla på det nu istället.. Aldrig får man vara nöjd. Kroppen kändes lite trött från tidigare träningspass, men ändå helt okej. 

Vi skramlade ihop 3,15 timmar, 52,5 kilometer och 540 höjdmeter, enligt min Polar V800  Ett bra pass helt enkelt, tack för det!

Inga kommentarer: