onsdag, september 20, 2017

Stakintervaller och en ny krasch


Jag och Linus Larsson. Använde idag mina favoritbrillor Oakley Radar EV


Notera hålet i tightsen, strax nedanför AXA-loggan. Tredje vurpan för året

Tillsammans med Linus Larsson och Callum Watson så drog jag iväg imorse på ett stakintervallpass. Planen var 10-8-6-4-2-1minuter med 2 minuter vila + 2 x 7 minuter 40”-20”.

Vi startade med backen vid Ingarvet upp över Gamla Berget och hade en minut kvar av intervallen när Callum kraschar och jag dras med i fallet. Lyckas vurpa halvt i gräset på sidan, så jag klarar mig rätt bra. Callum lyckas bryta staven och tvingas åka hem. Tråkigt nog. Anledningen till kraschen var att vi på cykelbanan korsar en väg med nylagd lagning av grus, vilket gjorde att det tog tvärstopp. Blev lite uppgiven efter kraschen, hade svårt att få upp pulsen på de nästkommande två intervallerna, men från fyraminutersintervallen så vände allting och både puls & känsla ökade till det bättre. Skönt så! 

Gör rätt så ont i mitt knä nu, men va fan, bara att bita ihop. Min fot gör ännu ondare. 

4 kommentarer:

Johan Berg sa...

Krashade tungt på skejtrullisar för 2 veckor sen. Sten som låste hjulet, kort luftfärd för att sen ta emot med vänster hand och stuka typ alla fingrar (trodde allt var brutet först så lite positivt ändå...)+ skrapsår. Brutal smärta! Stoppade all trafik runt om kring också... :D

Börjar bli för gammal för sånt känns det som... ;)

Adam Steen sa...

Aj aj aj. Inte så kul det!

Johan Berg sa...

Det som inte dödar härdar... ;)

Adam Steen sa...

Ja så är det ju :)