söndag, september 24, 2017

Stakintervaller upp till Bergebo + extralöp


Adam Larsson till vänster. Nu med i princip helt ny utrustning. Mycket på grund av mobbning från skidåkare boendes i Falun så kände han sig tvungen att skaffa en ny hjälm. Stackaren. Tacka vet jag Borlängebor, så jävla mycket trevligare. Själv så åker jag omkring med mina Exelstavar och nya rullholkar som fungerar riktigt bra!

Förutom Adam så var också Måns Sunesson med idag, precis som igår. Jag startade träningen med att åka till Adam, för att möta upp dom och även få en halvtimmes extraträning. Jag stakade och dom andra skejtade. Vi höll oss i Domnarvet och i backen upp till Bergebo, fem intervaller. Intervall 1, 3 och 5 var från botten och upp. Intervall 2 och 4 var åtta minuter 40”-20”. Siffror på det spektaklet:

Första: 6,17 min, 1,82 km, 166 snittpuls, 65 höjdmeter

Andra: 8 min, 2,22 km, 167 snittpuls

Tredje: 6,23 min, 1,82 km, 172 snittpuls, 65 höjdmeter

Fjärde: 8 min, 2,17, 165 snittpuls

Femte: 6,17, 1,82 km, 173 snittpuls, 65 höjdmeter

Ett fint pass med skaplig känsla. Lite trött i musklerna sedan gårdagens styrkepass. Kanske även för att det var den fjortonde dagen i rad med träning. Totalt så var jag ute i 2,40 timmar. 

När jag kom hem igen så hade Amanda, Boss och Alfons gett sig ut på en skogspromenad. Något jag inte ville missa, så jag satte i mig två tacos från gårdagen, bytte om till torra kläder och sprang ikapp dom halvvägs till Bjusan. Fick alltså ihop 20 minuter (3,60 km) löpning ytterligare denna veckan. Välbehövligt för en otränad som mig. Totalt så var vi ute och gick i lite drygt två timmar. Det föranledde att Amanda blev tvungen att stanna för att ge lille Alfons en matpaus halvvägs:


Amning uppepå en sten, ute på ett hygge strax bortanför Bjusan. Har ni sett något så sjukt?!

Inga kommentarer: