torsdag, september 07, 2017

Uppdatering om livet som pappa


Från gårdagens promenad, luftar barnvagnen, Boss, Alfons, samt mig och Amanda. Får i alla fall sätta på mig träningskläder och löparskor

Dagarna börjar rulla på här hemma. Tiden går rätt fort, även om inte så mycket händer. Igår var vi iväg till affären, samt tog två promenader, det var det enda. Men vi trivs med tillvaron allihopa. Det går bra med Boss också, han är väldigt försiktig mot Alfons, nästan så han är lite rädd för honom. 

I början så skrek Alfons mycket under nätterna, så Amanda fick mata honom under många och långa stunder, vilket gjorde att hon knappt sov något. Nu så har Alfons sovit rätt bra de senaste nätterna, bara vaknat cirka tre gånger, vilket gjort att vi har kunnat sovit bra allihopa. 

Idag så ser väl dagen inte så annorlunda ut mot andra dagar. Vi har haft en mysig stund i soffan på morgonen och nu snart ska vi ut på en promenad i det tråkiga höstvädret. 


Klockan 04,45 inatt, Amanda fångade två tröttingar på bildSötisen. Han har varit lite mer vaken under gårdagen och hittills idag. 

2 kommentarer:

Niklas Solsjö sa...

Trygga och nöjda barn sover med armarna uppåt sådär :) Han ser väldigt tillfreds ut!

Adam Steen sa...

Härligt :)