tisdag, september 26, 2017

Verkade fungera bra med ersättning


Inte så trött som jag ser ut faktiskt. Har mest nackspärr, blir en lite annan sovposition med Alfons bredvid vid huvudhöjd i babynestet. De senaste kvällarna så har vi lagt oss typ klockan 21-22, för att få en någorlunda lång totalsömn åtminstone, har väl funkat rätt bra för mig och lite mindre bra för Amanda. Vi gav Alfons Sempers modersmjölksersättning igår och lite inatt. Tycker att han var lite lugnare under gårdagen i alla fall, så vi testar vidare med både ersättning och mjölk. Tack för alla tips ni kommer med. Det märks att folk blir mer engagerade när barn är inblandade, mitt idrottande däremot verkar ju dom flesta skita i, men så kan det väl vara. Klart att våra kära barn är viktiga. 

Jag ska strax ut på ett rullskidpass med sällskap. Planen är en lång tröskel. Fint så. Återkommer efter det. Och kolla gärna in min till salu-sida!

Inga kommentarer: