fredag, september 01, 2017

Vildmarksloppet imorgon(?)


Bild från förra årets Vildmarksloppet när jag blev tvåa, efter Linus Larsson. Då sprang jag i mina Inov 8 x-talon 212, funkade klockrent. På den tiden vägde jag mig varje dag, låg ofta kring eller under 70 kilo. Nu har jag inte vågat (haha) vägt mig sedan i juni. Men samtidigt så har ju träningen gått bra och jag tycker formen är skaplig, så vikten kanske inte är allt, även om jag nu är smällfet som få, skulle tippa på 84-85 kilo kanske. 

Imorgon går årets Vildmarksloppet av stapeln. Start klockan 10,00. Men vi får se hur det blir för min del, allt beror ju på hur det går för Amanda och junior. Hoppas ju för Amandas skull att han kommer så snart som möjligt, så att hon slipper må så dåligt mer. Men det är naturens lag som gäller och över den är det svårt att råda. 

Tänkte idag bara köra ett lite kortare pass på rullskidorna, mest för att hålla igång och fortsätta samla timmar inför barnafödandet och mer vila. 

Inga kommentarer: