söndag, oktober 22, 2017

50 minuter AIII på bandet


Färdig efter avklarade intervaller

Så stod jag där på bandet idag igen, redo för nya intervaller. Efter uppvärmningen så ställde jag in lutningen till 10,5% och hastigheten till 10,5 km/h, sedan så satte jag igång med följande intervaller:

10 minuter + 5x8 minuter, totalt 50 minuter alltså. En minuts vila mellan varje. Inte så jobbigt till en början, men mot slutet blev det rätt slitigt, dock aldrig okontrollerbart. Snittpulsen på intervallerna blev som följer:

156-160-163-166-168-170

Fick till bra med intervalltid denna veckan i alla fall, närmare bestämt två timmar och fyrtio minuter! Det borde ju vara bra kan man tycka. Hoppas jag håller ihop i ben och fötter nu bara, så jag kan träna på i samma anda. Jag har lyckats få ett skavsår i armhålan efter mina löpningar i linne, så det får kanske bli t-shirt  på nästa pass. 

4 kommentarer:

Niklas sa...

Hallå! Bra pass. Vilken är din maxpuls och vad är maxpulsen på ett sånt här pass? Brukar själv köra liknande upplägg fast 2x5min först, sen 5x8. Hae gött och kör hårt!

Anonym sa...

Rätt bra puls för att köra på sån lutning. Är också imponerad av de tunga vikter du kör på gymmet. Hur ofta kör du styrka på gym egentligen? Kör inte för ofta bara. Kör flera konditionspass isåfall..

Anonym sa...

Finns det ngn särskild anledning till att du inte kör löpintervallerna utomhus? Skadan etc?

Adam Steen sa...

Tack! Hade 178 i maxpuls igår. Tack detsamma.

En gång i veckan har jag kört gym. Okej, så nu är du min tränare?

På grund av skadan i axeln och att det är effektivt.