tisdag, oktober 17, 2017

6 x 6 på löpband


Tjohej. 

Även löpning fungerar helt problemfritt, åtminstone på löpband,  prisa Gud för det! Tog mig igenom en fin intervalløkt på mølla idag. 

Började med tio minuters uppvärmning. Sedan skulle jag dra igång intervallerna, planen var 6 x 6 minuter med en minuts vila, på 10%(?) lutning och 10 km/h. Hann starta en intervall två gånger, men bandet lade av båda gångerna efter drygt en minut, så jag bytte till ett annat band och då kändes 10 + 10 alldeles för lätt, så jag ändrade till 11% och 11 km/h, vilket ändå kändes lättare än det första bandet. Jag litar inte riktigt på de siffrorna, huvudsaken är att jag blev trött och fick upp lite puls. Lätt att det blir hysteri när man ska jämföra sig med andras hastigheter. Försök hellre fokusera på er själva och skit i andra. 

Jag körde i alla fall mina 6 x 6 minuter med en minuts vila och snittpulsen blev:

150 - 157 - 162 - 166 - 170 - 174 

Maxpulsen blev 183, efter att jag sista minuten på sista intervallen ökade på bandet till 12% lutning och 12 km/h. Blev väldigt svettigt och flåsigt. Bra pass! Sprang i mina Hoka one one clifton 3, de funkade väldigt bra. Inga kommentarer: