tisdag, oktober 10, 2017

Beat the mountain till helgen +ANNATÄr det inte ormar man ska oroa sig för i skogarna så är det jägare. Men hellre jägare än människojägare (ormar)

Gårdagen

Igår hände det inte mycket efter jobbet. Stannade till på Willys längs hemvägen för att köpa ägg (29,90 för 24 stycken!) samt eventuellt lite godis, kanske. Kom hem och tog Alfons så att Amanda kunde få jobba. Därefter så tog jag en promenad med Alfons i bärsjalen och Boss i koppel. Upp till Skräddarbacken och  runt elljusspåret. Gick totalt i två timmar och Alfons sov hela tiden, skönt! Samtidigt som jag gick så lyssnade jag på en spännande pod: ”en mörk historia”, ett avsnitt om ”Arbogakvinnan” och ett om ”Långshyttemordet”. Rekommenderar båda två! 

När jag kom tillbaka hem igår så åt vi bacon och blodpudding. Kollade på TV i kanske en halvtimme och lade oss sedan för att sova klockan 19,15. Vaknade några gånger under natten, men fick ganska mycket sömn, drygt nio timmar! 

Idag 

Jag har just varit på möte med rektorn angående att ta över (vikariera) skid- och orienteringsprofilen här på skolan. Spännande! Det kommer bli lite tid avsatt för planering och en lektion á 75 minuter i veckan, vilket gör att jag kommer gå från 80 till 85% tjänst. Inte helt fel. 

Känner mig lite piggare i kroppen idag. Kanske för att jag vilade igår och sov riktigt bra. Börjar få en molande nervöskänsla i maggropen. Varför? Jo, jag ska till Romme alpin i eftermiddag och köra skiten ur mig. Kämpa Adam!! 

Till helgen

På lördag väntar:


Beat the mountain, ska bli spännande. 13 kilometer omkring Nybroberget, inklusive hinder. Jag ska tävla för SOJA Cycling, kommer bli kanon!

Inga kommentarer: