lördag, oktober 07, 2017

Dagens bravader i gym och på rullskidor
Chins med chrunch

Nej, nu har jag hållit er på stången alldeles för länge kära läsare. Skärpning. Men det har varit lite körigt med junior och allt. Dessutom har jag fixat iordning cykelvagnen och även tagit en premiärtur i den. Kanske kommer bilder imorgon. 

Det var rätt segt att ta sig ut idag. Plus tre grader och spöregn. Jag förhalade träningen så länge det gick och till slut hade regnet bedarrat en aning. 

Jag skejtade till Actic maserhallen och väl där så körde jag följande:

- 3 x 8 chins med chrunch 

- 3 x 4 enbensknäböj, 65 kilo

- 3 x 4 bänkpress, 80 kilo

- 3 x 4 latsdrag, 86 kilo

- 3 x 5 stakning på knä i cablecross, 77 kilo

- 3 x 5 magchrunches i cablecross, 109 kilo

- 3 x 8 stakkast med medicinboll, 10 kilo

- 15 minuter TRX

Efter mitt härliga gympass så gav jag mig glad i hågen ut för att köra ytterligare 1,20 på skaterullskidorna. Mestadels i Skräddarbacken. Sista halvtimmen i hällregn, där och då var det inte superkul, men nu är det gjort. 

Inga kommentarer: