måndag, oktober 16, 2017

Det gick ju bra det där.


I krigstider som dessa så är allt tillåtet, även att endast värma upp tio minuter och värma av i två. Ska jag ta mig igenom dessa pass på gymet så gäller det för mig att inte jaga timmar, jag ska göra det jag behöver och sen vara klar. Fokus nu är att bara få ventilera ur systemen och få träna lite flås. Det lyckades jag med idag. Tio minuters trampande på spinningscykeln som uppvärmning, i shorts, t-shirt och löparskor... Förlåt alla cykelvänner. Sedan brände jag av mitt intervallblock med följande siffror från klockan

5 x 4 minuter med 2 minuters vila. 

Snittpuls på intervallerna: 157-163-166-168-173. 

Maxpuls: 182. 

Blev rätt så bränd i låren, men som ni ser så lyckades jag ändå kräma ur lite puls. Kändes helt okej och jag kände inte alls av min axel, jag både satt och stod under intervallerna (40 sekunder sittande, 20 sekunder stående). Hoppas jag kan fortsätta på denna bana nu! 

Värmde av i två minuter och sedan så höll jag i min SkiErg-lektion, fungerade bra att stå på sidan och instruera också. Kul! 

Inga kommentarer: