fredag, oktober 20, 2017

Dimmig frostmorgon


Det var frostigt, dimmigt och lätt regn(?) i morse. Allting på samma gång. Mötte upp ett härligt skidprofilgäng och guidade dom igenom ett bra intervallpass med skidgång/elghufs/sprättande skidgång och spänst. Jäkla roligt! 

Jag är rätt nöjd att jag kan träna det jag kan. På de pass jag kört så har jag inte alls känt av axeln och löpbandet samt även testcykeln är ändå helt okej att utsätta mig för. Åtminstone om det är under en begränsad tid. Vi får se hur länge jag orkar stå ut. Men som jag tidigare sagt så är timräknandet inte i fokus, jag kör klart intervallerna och sedan avslutar jag passet nästan direkt, för att försöka hålla kvar gnistan så länge jag kan. 

Denna eftermiddag så är planen att köra testcykelintervaller. Bara att bita ihop. 


Inga kommentarer: