söndag, oktober 29, 2017

Ett steg närmre skidpremiär
Tjabba!

Sen vi hördes senast så har jag dels gått en promenad till Bjusan och tillbaka (cirka 9 kilometer), samt även varit på gymet. 

Stärkt av samtalet igår angående axeln så körde jag först enbenspress och en magövning liknande brutalbänk. Därefter så testade jag att köra alla mina övningar på TRX-programmet och det gick kanon. Axeln gör ju ont i vissa lägen, mestadels ytterlägen, men i det stora hela så går det rätt så bra faktiskt, skönt nog. Efter TRX så körde jag mina rehabövningar i cablecrossen så att axlarna värkte av trötthet. Jag avslutade mitt pass med att springa 15 minuter på löpbandet, 10,5% och 10,5 km/h. Jobbigt till en början, bättre mot slutet. Men jag måste ju få lite träning även dessa dagar för att inte tappa alltför mycket mot mina konkurrenter. 

Nu ska vi till mina föräldrar på middag, samt göra iordning träningsskidorna med Maplus med base

Hörs imorgon. 

2 kommentarer:

Daniel sa...

Kan du rekommendera ett bra trx-program för skidåkning?

Adam Steen sa...

Yes. Följande: http://www.adamsteen.se/2016/06/gym-och-skierg-bilderinstruktioner-pa.html