onsdag, oktober 11, 2017

Gjorde det jag skulle på gymet


Godkväll! 

Nytränad för denna gången. Tog Elpexfyrorna ner till gymet och brände av följande:

- Chins med chrunch 2 x 8, Chins med raka ben (i sittande ställning) 1 x 8

- Stakning på knä i cablecross (bilden ovan) 3 x 5, 77 kilo 

- Magchrunches i cablecross 3 x 6, 109 kilo

- Enbensknäböj 3 x 4, 65 kilo

- Bänkpress 3 x 4, 82,5 kilo

- Latsdrag 3 x 4, 86 kilo

- Stakkast med medicinboll 3 x 8, 10 kilo

- TRX i 15 minuter

Stakade sedan mot Skräddarbacken och körde följande:

- Fem minuter enarmsstakning höger

- Fem minuter enarmsstakning vänster

- Fem minuter smirnoff-stakning

Totalt 45 minuter rullskidor. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Måste berömma din blogg :)
Du är en sann kämpe & förebild. Du måste ha ett tjockt pannbenet & oerhört bra disciplin. Jag har anmält mig till Vasaloppet 2018, mitt första. Så nu försöker jag hitta bra förebilder & motiviationskällor. Vill gärna se kort på alla dina rullskidsträningar. Jag behöver förbättra tekniken.

Anonym sa...

Jag vill också se kort på alla dina rullskidträningar !

Adam Steen sa...

Tack så mycket. Kul att höra :) bra gjort! Hehe, det blir svårt. Men varför inte boka in en rullskid- eller skidlektion med mig?

Anonym sa...

Jag bokar gärna in en lektion längre fram, jag bor i Kungälv. Jag menade att jag gärna vill se kort från rullskids & skidträningen istället för kort från tex gymmet när du tränar dubbelpass :) För det är ju skidor du tävlar i & är bäst!!! Du inspirerar mig & säkert många fler med din skidträning :) Du grym :)

Adam Steen sa...

Okej okej, lite långt kanske :) japp, ska försöka det. Tack så mycket. Kämpa på :)