måndag, oktober 30, 2017

Heja måndag


Minnesfunktionen på Facebook, där man blir påmind om vad som skedde denna dagen för x antal år sedan är rätt rolig många gånger. Som bilden ovan exempelvis (sex år gammal), jag hade fått en framklinga rätt in i vaden mitt under loppet, jag kände ingenting av det. Två andra coola grejer var att tävlingen gick mitt inne i Kungsträdgården och att jag kavlade av däcket på hjulet jag lånat. Inte nog med att jag kavlade av däcket, fälgen sprack när jag hoppade nedför en trottoarkant. Om jag bröt loppet? Absolut inte, men jag gjorde ett av mina sämre lopp på cykelcrossen. Den säsongen så kom jag 5:a i totalen i superklassen (snäppet under elit). En kul tid var det, grymt bra träning och en härlig gemenskap. Fina minnen. 

Nu är det måndag igen och nya minnen ska skapas. Förhoppningsvis ännu finare minnen nu när vi har Alfons. Jag ska strax iväg till skolan för ett medarbetarsamtal, därefter åker jag raka vägen till gymet för att springa på löpband. Senare så ska vi till BVC med Alfons för att se om han ökat i vikt och när det är klart ska Amanda jobba och jag ska hänga med Alfons. 

Avslutar med att berätta att jag har en skön smygande träningsvärk i magen från TRX-övningarna igår. Jag har ju kört dessa kontinuerligt i säkert ett års tid, förutom nu under två veckor när jag varit skadad i axeln. Direkt så smäller träningsvärken in alltså. Sagt det förr och säger det igen; TRX-band och bålträning är oerhört effektivt och välbehövligt för alla personer. 


Inga kommentarer: