onsdag, oktober 11, 2017

Kämpar på
Minusgrader inatt, kring nollan imorse och en vacker soluppgång när jag cyklade till jobbet. Igår hade jag förberett mig med en vinterjacka och tumvantar, så dagens cykling blev svettig, skönt att slippa frysa. Ska det verkligen vara såhär kallt nu?! Troligen inte, brukar komma varmare perioder igen under hösten och dessutom så vänjer man sig vid kylan. När man tränar så brukar det i alla fall gå bra, det är värre till vardags eller på jobbet när man är ute under rasterna. 

Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag fått paket av Amanda, det var väl för snällt:


Paketet innehöll en fin t-shirt. Än så länge ej nedspydd av sötingen Alfons:


Efter jobbet idag väntar rullskidor till och från gymet, samt gym. Skönt att slippa jaga timmar. Sen om jag blir bättre eller sämre av det återstår att se. Men planen och målet är mer kvalité och mindre kvantitet. 

Inga kommentarer: