måndag, oktober 23, 2017

Minnenas allé och poddar

Snabb tillbakablick i arkivet:


För ett år sedan så bevittnade jag denna syn, dagarna innan snöpremiären på Lugnet med sparad snö, det blev några varv åkta där...


För två år sedan så sprang jag med stavar och tillsammans med Anders Solin i Gesunda  vi plockade 1580 höjdmeter den dagen. 

Ny vecka idag och ungefär samma möjligheter som föregående dito. Inga speciella konstigheter alls, halvkallt ute och axeln känns skaplig. Jag har börjat med en liten ny vana på morgnarna och det är att lyssna på poddar under tiden jag gör mig iordning, äter frukost och även cyklar till jobbet. Den senaste favoritpodden förutom ”En mörk historia” är ”Rättegångspodden”, sjukt intressant och riktigt sjuka fall. Rätt skrämmande att man får lyssna på brottslingarna i rättegångarna, men svårt att låta bli. Rekommenderar den verkligen. Funderar sen att ta mig an poddarna ”Spår” och ”Seriemördarpodden”. 

Idag så ska jag hem direkt efter jobbet för att ta hand om Alfons, Amanda ska jobba några timmar. Blir då perfekt att ta en promenad till Willys för att inhandla lite mat och samtidigt lyssna på pod. Vilodag idag dessutom, skönt!

Inga kommentarer: