torsdag, oktober 19, 2017

Ny löpbandsfest


Idag så har jag spenderat lite tid på Actic. Först så fick jag hjälp med lite övningar för min axel av den före detta handbollsspelaren Anders Andersson (Jens Erikssons kusin), han har väldig erfarenhet av axeluxationer, rehabilitering och styrketräning. Stort tack för det! Dock tyckte han att jag skulle avstå från skidåkning/stakande fram till en bra bit in i vintern, för att bli helt återställd och även slippa framtida men.. Jag själv hade planer att börja åka skidor på höstlovet vecka 44.. Får se hur det blir med allt. 

Efter min lilla rehab-genomgång så ställde jag mig på löpbandet, värmde upp i tio minuter och dunkade sedan av följande intervallblock:

6 x 5 minuter, 11,5% lutning och 11,5 km/h (enligt det bandet jag använde, samma som senast). 90 sekunders vilan mellan varje. Blev rätt slitsamt mot slutet, men aldrig okontrollerbart. Snittpulsen på intervallerna: 

161-163-167-170-172-176. Maxpulsen blev 183. Fint ventilering även idag alltså. 

Precis som senast så sprang jag i mina Hoka one one clifton 3, en mycket bra sko och enligt Simon Andersson så är det den skon man ska ha om man enbart ska ha ett par löpskor. 


Inga kommentarer: