torsdag, oktober 26, 2017

Pulskurvor +ANNAT

Pulskurvor från mina två senaste inomhuspass dennaveckan:


Tjena!

Snart har ju även denna veckan gått. Snabba svängar här alltså, man hänger knappt med själv. Men jag trivs allt som oftast. Idag har det kommit sig till en mellandag i träningen, så det blir bara rehab och lätt styrketräning. Kanske inte välbehövligt för kroppen med en lättare träningsdag, men i alla fall för psyket. Det kostar på att ta ut sig på var och vartannat pass, men oj vad effektivt det är alltså! 

Jag har stora våndor kring om jag ska köpa en Apple Watch eller inte. Det pågår vilda diskussioner för och emot den inne i mitt huvud. Så hur fan ska jag göra med det, köpa eller inte köpa? Jag behöver ju en klocka att ha till vardags och jag köper ju aldrig någonting till mig.. Men samtidigt är det mycket pengar.. Jävla habegär alltså..

7 kommentarer:

Fredrik sa...

Skippa klockan! Till det priset får du ju nästan 10 aktier i Investor :)

Adam Steen sa...

Jo jag vet :)

Anonym sa...

Öppna konto på unibet, tippa #hundralappen, spela aldrig för dina egna pengar och tjäna ihop till klockan via "gratispengar". Fått in strax över 1 månadshyra och inte lagt en enda av mina egna pengar på spelande. Gäller dock att ha tålamod med tippandet ;)

Adam Steen sa...

Coolt, tack :)

Hans ten Berg sa...

Köp inte klockan. Du har väl en pulsklocka osm visar tiden.

Johan Berg sa...

Själv har jag helt slutat med vanlig klocka nu när man har mobilen överallt. Om jag skulle köpa en så skulle det bli en riktig märkesklocka typ IWC. Den är dock mkt dyrare än Apple Watch...

Vad fyller Apple Watch för behov egentligen?

Adam Steen sa...

Tack för stödet. Ni har rätt, ingen idé. Har redan en vanlig Gant-klocka och även en V800. Nyhetens behag bara.