onsdag, oktober 25, 2017

Sjukt beteende - prata pengar - träning


Han är väl för söt vår lilla skatt! Han var lite skrikig igen igår kväll, men i det stora hela så har det så sakteliga blivit lite bättre. Hoppas det håller i sig! 

Sjukt beteende 

Imorse så öste regnet ner, inga problem för mig, jag klädde mig i ”regnkostymen” och drog iväg. På vägen mellan ytterdörren och cykeln så stannade jag till vid garaget, öpnade dörren och smekte lätt med baksidan av handen på Benzens lack. Nytvättad sedan i lördags och inte rullat en meter. Jag förstår ju själv att detta inte är ett friskt beteende:


Prata pengar

Idag kom det in en liten slant från försäkringskassan sedan tiden på sjukhuset. Passade då på att fylla ut aktieportföljen med Investor och Kinnevik. För lönen på fredag så blir det Castellum, Johnson & Johnson, lite småpytsning i mina tre fonder (Avanza zero, Länsförsäkringar global indexnära, Spiltan aktiefond investmentbolag) och därefter fyller jag kanske på lite mer i de andra av mina innehav. 

Anledningen till valet av dessa aktier är att fylla på lite i min mer ”säkra” bas av aktier. Den senaste tiden har jag köpt aktier med lite mer direktavkastning såsom Telia och Swedbank. 

Mina tre största innehav i portföljen är förutom nyss nämnda Investor och Castellum, även Industrivärden. 

Som den fattiga jävel man är så får man knega på och hanka sig fram bland övrigt fotfolk.. 

Träning

Fortsättter på den inslagna inneträningsvägen idag med. Planen är testcykelintervaller. Vidriga jävla testcykelintervaller. Kort, hårt och effektivt. 4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte funderat på att köpa Warren Buffets investmentbolag Berkshire Hathaway? Äkta kvalitet!

Adam Steen sa...

Har inte riktigt råd med A-aktien..

Anonym sa...

Det har ingen förutom Warren...

Vi andra köper B-aktien för 190 USD!

Adam Steen sa...

Nice :)