tisdag, oktober 24, 2017

Slut på sötebrödsdagarna


Igår så fick jag vara ensam med Alfons i några timmar när Amanda skulle jobba. Bra att hon får jobba också, hon som är den som tjänar pengar av oss. Jag skulle gärna ha ett jobb där jag tjänade pengar också, även om jag trivs väldigt bra just nu på jobbet, många gånger mer än på förra skolan. 

När Amanda jobbade så tog jag Alfons i bärsjalen, gick till Willys, handlade mat och gick hem igen. Därefter så lagade jag maten med Alfons fortfarande i bärsjalen och jag hann även med att mata honom med flaska vid två tillfällen. En riktig grabbdag! 

Idag är det slut på sötebrödsdagar och vila, dags för träning igen. Har en plan i huvudet för dagens löpbandsintervaller. Kanske även bör köra lite rehab för axeln. Mot slutet av veckan, eller i början av nästa så kanske jag testar den, vi får se. 

Avslutningsvis måste jag nämna att jag återigen blivit sugen på en Apple Watch, jag behöver ju en klocka till vardagen och en Apple Watch 3 hade ju inte suttit fel. Hur löser vi det? 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du får väl gå och köpa en fisks säkert på Elgiganten

Adam Steen sa...

Köpa??

Anonym sa...

Ganska många sköna aktier du kan köpa för dom pengarna istället... ;)

Adam Steen sa...

Exakt. Därför vill jag inte köpa en Apple Watch ;)