tisdag, oktober 03, 2017

Tillbaka i skolbänken


Första jobbdagen avklarad. Vilodag plus regn till trots, jag tog cykeln. Ska inte slita ut min älskade Benz och inte heller slösa onödiga pengar. Pengar som hellre ska sitta på börsen. 

Det var trevligt att komma tillbaka till jobbet igen, härliga kollegor och schyssta elever. Fick en fin present till Alfons av mina arbetskamrater, supersnällt! Rektorn kontaktade mig också och frågade om jag vill ta hand om deras ”skidprofil” på skolan. Det är nämligen så att denna skola har en så kallad ”skidprofil”, vilket i kort betyder att elever som är intresserade av längdskidor och orientering runt om i Borlänge kan välja den skolan och då få ett/flera tillfällen att träna. Det finns också ”fotbollsprofil” på någon annan skola och så vidare. Tydligen så hade föräldrar kommit med önskemål till rektorn om att dom vill ha mig. Sjukt roligt! Att dom ens vet vem jag är och sen att jag jobbar där. 

Skönt att komma hem i skaplig tid idag, lägga sig i soffan och lyssna på regnet utanför. Blir inte så många mer knop idag! 
 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart läser de Dalarnas största och mäktigaste bloggare!

Adam Steen sa...

Amazing 😍

Anonym sa...

Undra vem som tog bilden när du cyklade? Har du anställt en egen fotograf nu också, nu när du e kändis ;)

Adam Steen sa...

Har ständigt en följeslagare som skjuter av bilder i tid och otid ;)