söndag, oktober 08, 2017

Två bra träningspass idagStakintervaller 

Dagens första pass blev stakintervaller på ganska flack kupering. Behöver ju träna på det. Men av någon anledning så är det alltid stormvindar ute (vimplarna står rätt ut, alltid emot mig), varenda bil i hela Borlänge håller sig omkring mig och det är alltid plaskblött. Detta är på varenda intervallpass jag kör! Jag törs inte ange några snitthastigheter, för alla ni som stått på ett par rullskidor åker fortare än mig, men jag körde i alla fall: 

8 minuter tröskel - 8 minuter 40”-20” - 8 minuter tröskel - 8 minuter 40”-20” - 8 minuter tröskel

40 minuter effektiv tid alltså. Kändes okej, inte mer. Var rätt opepp av det pissiga vädret som rådde. Men jag lyckades bli trött i alla fall. Stakade enbart och åkte på Elpex 4-3:or. Löpning

Dagens andra pass blev löpning och jag invigde mina nya Icebug-skor dagen till ära:


Skorna satt som en smäck, både på foten och i marken!

Jag tog en tur med Boss igenom skogen upp till Bjusan och sedan via Hyttbro och hem igen. Totalt en timme, 10,86 kilometer och 185 höjdmeter. Kändes bra! 

Totalt skrapade jag ihop 10,25 timmar denna veckan och det med tre vilodagar. Inte illa. 60 träningstimmar sista fyra veckorna också, bra jobbat Adam!

2 kommentarer:

Niklas sa...

Icebugs gummisulor är helt sjuka på hala stenar!

Adam Steen sa...

Faktiskt!!