fredag, november 10, 2017

Aktiv dag som avslutades med skidor på Lugnet


Det glamourösa livet som skidåkande kommunalarbetare fortsätter 

Tja!

Inte nog med cyklandet till och från jobbet (ett ständigt tjat om det där cyklandet nu) och löpningen i morse, jag var mer aktiv idag faktiskt. På sista lektionen hade vi idrott och aerobics stod på programmet. Undertecknad var ombytt sedan löpningen så jag hakade på, det var ett roligt inslag. Rörelse till musik. Det blev rätt jobbigt till slut. 

På hemvägen insåg jag att det var omöjligt med rullskidor då det mer eller mindre var isgata. Fick revidera planerna och dra till Falun för att åka längdskidor istället. Det gick ju det också, även om det tog lite längre tid. Totalt åkte jag i 1,55 timmar, på den tiden så hann jag 27,7 kilometer och jag plockade 480 höjdmeter. 

Det kändes rätt bra och axeln fungerar fint! Åkte i en timme med Erik Rost, trevlig kille det. 

Imorgon tar vi nya (stav)tag!


Inga kommentarer: