torsdag, november 02, 2017

Dags för löpband för överklass-sportaren

Från gårdagens cykeltur, Alfons trivs som bara den bak i cykelvagnen 

God torsdag. 

Idag är min plan att köra det sista löppasset inne på ett tag. Sen kanske jag ändå måste in dit för att få till vettiga intervallpass. Vet ju inte alls hur axeln reagerar. Planen var ju att åka skidor i helgen, men jag har värderat det och kommit fram till att jag inte har råd att lägga 2000 kronor för att åka skidor där på Lugnet. Kul att längdskidåkningen blivit en överklass-sport. Jag får väl knäppa på mig rullskidorna i detta blöta helvete och ge mig ut. Detta resulterar ju i att jag tappar än mer på mina konkurrenter, som om jag inte redan var nog långt efter. Det är tufft att vara en fattig jävel. Egentligen är det väl skitsamma, vet inte alls hur denna säsongen blir, är inte speciellt sugen att dra iväg någonstans för att träna eller tävla heller. Kanske blir en mellansäsong. 

Hörs senare, om jag överlever löpbandet! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för Cykel du har? Är sugen på något liknande.

Adam Steen sa...

Det är denna: https://m.bikester.se/fixie-inc-betty-leeds-citycykel-svart-559223.html?gclid=CjwKCAjwhOvPBRBxEiwAx2nhLkdG25oVzGuH-Ns9IGCPIuzRfm-WrouZvUR-9iz0lHzvRmpbWjHlCxoCHgMQAvD_BwE&_cid=21_1_-1_9_2150_559223_59979920677_pla&ef_id=Wfr7yAAABOaeR5hl:20171102110440:s,

En Fixie inc Betty Leeds. Är riktigt nöjd över den :)