fredag, november 10, 2017

En fantastisk höstmorgon!


God förmiddag!

Dagens cykling till skolan var ju rätt spännande minst sagt. Isbana och cirka en minusgrad. Idag var jag dock förberedd på det så jag tog det väldigt lugnt och bitvis cyklade jag i gräset bredvid cykelbanan, så det gick rätt smidigt att ta mig till jobbet i alla fall. 

Väl på skolan så började solen lysa och jag mötte upp gänget på skidprofilen. Idag följde jag med dom och sprang i lite drygt en timme i och omkring Bergebo. Under den tiden så hann vi också med att köra spänsthopp (100 stycken - 30 jämfotahopp och 70 enbenshopp), impulser (sprättande skidgång uppför, 5 x 10 sekunder) och plankan. Det var lika bra att hänga med tycker jag, behöver ju alla träningstimmar jag kan få och detta passar väl alleldes utmärkt. Detta pass skriver jag då upp i träningsdagboken!

Den med öga för detaljer ser att snökanonerna är framme uppe i Bergebo nu. Här är man på tårna, lite annat än dom på Lugnet.. 

I eftermiddag väntas det regn och jag tänkte åka rullskidor  Halka eller regn - pest eller kolera?! 

Inga kommentarer: