torsdag, november 02, 2017

En kämparperiod till ändaNej, nu får det räcka ett tag med tuffa inomhuspass. Den senaste tiden så har det varit allt svårare att tagit mig dit, har verkligen fått tvinga mig själv att ta mig iväg och väl där så har jag stannat uppvärmningen för att smita iväg på toalettbesök, allt för att skjuta upp eländet. 

Nu har jag kommit till en punkt där inte passen ger så mycket längre, och tacka fan för det när jag kört 13 tuffa pass på 18 dagar, då får man vara sliten och less. Det har varit en förhoppningsvis givande period med totalt 6,45 timmars AIII-tid. 

Dagens träning blev 40 nya AIII-minuter, fördelat på 10 x 3 minuter, 1,5 minuts vila mellan varje + 2 x 5 40”-20”. Planen på treminutersintervallerna var 12% och 12 km/h, men jag var så sliten att det istället fick bli 11% - 12 km/h på de fem första och 10,5% - 12,5 km/h på de fem sista. På 40”-20”-blocken körde jag: 11% - 14,0 km/h på det första och 10,5% - 15,1 km/h på det andra. 

Hade svårt att komma upp i puls idag, men ändå 180 i maxpuls till slut. Svårt att motivera mig att ta i och svårt slitna ben. Men nu får det bli lite lugnare en tid, verkar ju som att axeln håller för skidor/rullskidor också. Vi får se om jag tar mig råd att åka till Lugnet, eller om snålheten bara låter mig åka rullskidor i helgen. Den som lever får se. 

Inga kommentarer: