måndag, november 06, 2017

Jag hatar Landstinget Dalarna


Landstinget Dalarna, vilket jävla skämt. Först fick vi vara inne två veckor i onödan för att behandla Alfons. En behandling som var krävande för stackaren och som vi hade kunnat undvika om dom bara tagit ett blodprov på Amanda under graviditeten och upptäckt att hon hade antikroppar mot viruset. 

När jag fick axeln ur led så åkte jag ambulans in till akuten och fick därefter två fakturor på totalt 200 + 400 SEK. Helt sinnessjuka summor att betala. Idag så fick jag en ny faktura på 350 SEK för ett uteblivet besök på ortopeden. Men hur i helvete skulle jag kunna undvika det när jag inte ens fått någon kallelse?! Försöker ringa dom, men dönickarna har telefontid till klockan 15. Vad i helvete gör dom på landstinget, mer än att klaga på att dom inte tjänar tillräckligt mycket pengar? 

Jag antar att jag skulle få en kallelse för att prata med någon om min axel. Det kan jag klara mig fint utan och har redan tagit hjälp av folk jag anser är mer kunniga. Litar inte alls på sjukvården. Läkaren som hjälpte mig med axeln tyckte ju att jag skulle vila helt i två - tre veckor, ni hör ju nivån.. 

8 kommentarer:

Gustaf sa...

Var 200 och 400 SEK verkligen sinnessjukt att betala för en ambulanstransport och ett akutbesök? 350 SEK för uteblivet besök utan kallelse låter fel och kommer säkert gå att rätta till.

Adam Steen sa...

Ja. Det hoppas jag.

Anonym sa...

Du är ju ganska världsfrånvänd om du på allvar ifrågasätter 600 kr för ambulans och sjukhusbesök? Åk till valfritt i-land i världen och du kommer behöva lägga till minst en nolla.

Adam Steen sa...

Ja. Nej.

Carl-Johan sa...

Jag håller med dig! 600 kr för ambulans tycker jag är helt orimligt med tanke på hur mycket skatt vi betalar!

Adam Steen sa...

Äntligen. Tack!!

Anonym sa...

Flytta till Malta,
låg skatt,mkt sol,grattis ambulans,men ingen snö.

Adam Steen sa...

Hade varit drömmen!