tisdag, november 21, 2017

Löpbands- och SkiErg-fest


Kul med SkiErg!?

Goder afton pirater!

Jag vet inte hur det är med er, men jag har i alla fall fått träna mig stum idag igen. Att få mig stum krävs väl förvisso inte alltför mycket, men i alla fall. 

Började träningspasset med uppvärmning på löpbandet; tio minuter med 10% lutning och 10 km/h hastighet. Sedan intervaller:

5 x 5 minuter, 11,5% och 11,5 km/h, 2 minuters vila mellan varje. Snittpuls: 167 - 167 - 170 - 171 - 175. 

När jag var klar med dessa intervaller så klev jag av löpbandet och gick till SkiErgen. Började med att dra en minut lite halvhjärtat och oinspirerat. Därefter kvällens avslutade intervaller:

5 x 60” maxinsats, 60 sekunders vila. Började på motstånd sju, men jag blev alldeles för stum och fick dessutom ont i axeln. Sänkte sedan till motstånd 5 och kämpade så gott jag kunde. Axeln kändes bra, men det var ingen vacker syn, toksyra... 

Jag var inte klar här, utan två minuter senare så avslutade jag kalaset med 10 stycken 40”-20”-intervaller, motstånd sju. Snittade här 1,48,5 min/500 meter på intervallerna. Inga bra tider, men jag blev trött och skrämde upp pulsen i 185 åtminstone. För en trött motionär som mig får det duga. 

Inga kommentarer: