onsdag, november 15, 2017

Nya vinterdäck med mera


Jag införskaffade vinterdäck till pendlarcykeln igår. Det blev en jäkla skillnad, mjukare gummi, mer mönster och dubbar. Nu kan jag nog cykla hela vintern, skönt som tusan!! 

Vi har ju fått vinter här i Dalarna nu, lite snö på marken och några minusgrader. Hoppas dom tillverkar snö uppe i Bergebo, att natursnön får ligga kvar och helst att det kommer mer, så det blir en bra vinter med fin skidåkning! 

Har noterat att fler har tagit upp mitt tricks med swish och swishbombningar. Ni vet väl att ni får swisha mig även när det inte är swishbombningsvecka för att stötta min satsning va? Det är ju knapert i den unge herr Steens liv så sätt av en liten summa till mig är ni snälla på nummer: 076 - 1664997, tack på förhand! 

Idag efter jobbet så ska jag på BVC med Alfons för en kontroll och därefter så blir det gym. Fin dag! 


Inga kommentarer: