måndag, november 13, 2017

Oakley, Benz, Dubbdäck
Mina Oakley Radar EV satt ju nästan som gjutet på Alfons ansikte. Jag har funderat på om jag sparar mina Oakleys till Alfons blir typ 15-20 år, kommer dom vara populära då? Dom kanske går från populära nu, till omoderna, till populära igen?! Jag hade ju mer än gärna velat haft ett par 15-30 år gamla Oakleys nu. Lite kittlande tanke i alla fall. Tur jag är pedantisk och sköter alla mina grejer bra. 

På tal om att vara pedant så beställde jag idag nya bromsbelägg till Benzen, då de gamla har blivit utslitna. Istället för att handla av Mercedes (bilstjärnan) så googlar jag på bildel och modellbetäckning. Oftast får jag då fram ”bildelaronline”, eller liknande. Smidigare, enklare och billigare än verkstad, #sparadkrona.

Cykelbanorna till jobbet var grusade idag, så det var inga problem att cykla till jobbet, även om jag tog det väldigt försiktigt. Borde kanske investera i ett par dubbdäck ändå. 

Idag blir det bråttom hem efter jobbet då Amanda ska jobba någon timme och jag ska ta hand om Alfons. Alfons har varit lite mer skrikig igen de senaste dagarna, han är ju tre månader gammal i början av december, så jag hoppas hans magproblem börjar försvinna då. 

2 kommentarer:

Håkan sa...

Dubbdäck är en riktigt bra investering! Jag har vinterpendlat med cykel i 10+ år och skulle inte vilja vara utan dubben. 240 dubbar fram och 120 bak funkar kalas. För Schwalbes varianter får du punga ut med runt 800kr. Å andra sidan kan du ha dem 5-10 år.

Adam Steen sa...

Okej :)