torsdag, november 16, 2017

Rullar på


Morgonvy när den är som bäst

Hej hopp!

Nu sitter jag åter här igen på rast. Dagarna går i ett och rutinerna är ungefär dom samma:

- Uppstigning klockan 07,00; klär på mig, äter tre kokta ägg och dricker kaffe

- Cyklar iväg till jobbet klockan 07,45

- Jobbar cirka 08,10 - 15,00 varje dag. Rast omkring klockan 11-12

- Cyklar hemåt, handlar på Willys nästan varje dag, väl hemma kring klockan 15,45 så byter jag om för träning. 

Ungefär så ser dagarna ut. På kvällarna brukar jag laga maten och därefter försöker jag göra så mycket jag kan med hushållssysslorna. Det fungerar rätt så bra kan jag tycka. Trivs med tillvaron. 

Idag så trodde jag att jag skulle ha mer träningsvärk än vad jag har, men det kommer väl. Jag känner väl mig rätt mör här och där, men inte mer än så. Det kan ju inte vara så att jag blivit vältränad, måste väl ha tagit i för lite bara. Dagens träningspass blir likt förra veckan pannlampslöpning, det ser jag fram emot!

Inga kommentarer: