fredag, november 03, 2017

Snöpremiär!!


Invigde mina Oakley Radar EV Path Steel Clear Black Iridium Photochromic från sportbrillor.se idag, satt som ett smäck och jag gillar verkligen den fotokromatiska linsen. Alltså en lins som ändrar sig efter rådande ljusförhållanden, allt från genomskinlig till helt mörk. 

Inte nog med att jag hade nya brillor så hade jag även ett par hörlurar från Sudiosweden, modellen heter ”Tre black”. Hörlurarna levererade klart över förväntan, bra ljud, satt fint i örat och riktigt smidiga i sin utformning. Bara för att jag gillar er läsare så mycket så kan jag erbjuda er 15% rabatt på ett köp av valfria hörlurar av Sudiosweden om ni uppger koden: addesteek

När vi är inne på rabattkoder så vet ni ju att ni också får 25% rabatt på +watt om ni anger koden: ADAM

Nog om produktplacering nu. Jag har ju tränat idag också! Inte vilket pass som helst heller, utan snöpremiär på Lugnet!! Jag skejtade omkring på slingan i 2,30 timmar, utan några problem med axeln!! Skönt värre. Nu kanske det kan komma något bakslag, men håller jag bara i rehab så borde det vara lugnt. Återstår dock att se när jag kan köra fart och tävlingar. Förhoppningsvis snart. 

Det var ett galet fint väder idag på Lugnet, sol och två minusgrader till en början, därefter någon plusgrad. Lagom mycket folk och en fin bana. Snön blir dock rätt lös och sockrig på sina ställen, men det är inte mycket att göra åt saken. Kroppen kändes i alla fall rätt så bra, även om jag körde väldigt lugnt. Det var skoj att få komma på snö igen, skidorna kändes inte alltför långa och jag tyckte tekniken satt direkt faktiskt. 

Imorgon kör jag skidor igen!


Slingan på Lugnet mäter 900 meter ungefär, nästan samma bana som förra året, man har lagt till en liten backe strax innan där bilden är tagen

Inga kommentarer: