onsdag, november 01, 2017

Styrka, rehab och Skierg(!)


Tjo!

Mina vänner och herrar, mina damer och vänner. Jag har idag belastat axeln med SkiErg och SkiErg-intervaller, kände ingenting i axeln under intervallerna, men ytterst lite i vilan mellan. Riktigt skönt! 

Vi tar det från början. Betade av mina två styrkeövningar först: Enbenspress (bilden ovan) 3 x 4, 80 kilo och en magövning nästan likt brutalbänk 3 x 15, 15 kilo. Stärkt av föregående träningstillfälles framgångar med TRX-banden så körde jag återigenom mina övningar smärtfritt, kommer kännas i magen imorgon. Fortsatte sedan med att köra rehabilitering för axlarna i cablecrossen.

Jag avslutade mitt gymbesök med att köra SkiErg. Först 2,30 minuter uppvärmning, därefter 4 x 5 minuter, en minuts vila mellan vardera. Motstånd 7-6-6-5. Snitthastighet: 1,52 min/500 meter. Snittpuls: 141 - 152 - 158 - 165. Jag är och kommer fortsatt vara bedrövlig på SkiErg. Men jag är glad att jag klarade av att ta mig igenom detta utan smärta, det bådar gott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra bekräftelse på axeln!! =)

Adam Steen sa...

Japp :)